Τρόποι πληρωμής και παράδοσης

Τρόποι πληρωμής

 

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους :

 

•Πιστωτικές κάρτες (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)

•Paypal

 

Το maxboutique.gr  έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για να σας εγγυηθεί την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος  της Τράπεζας Πειραιώς. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το maxboutique.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του.  

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα maxboutique.gr χρησιμοποίει για τις συναλλαγές το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) που σήμερα αποτελεί την πιο σίγουρη πλατφόρμα για τις on-line εμπορικές συναλλαγές.

 

Το πρωτόκολλο SSL κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνσή, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο standard για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς πελάτες/χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών πελατών/χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). 

 

Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από ειδικό λειτουργικό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά.

 

Η τήρηση του απορρήτου είναι άκρως απαραίτητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις συνήθεις συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που διαβιβάζονται από τον πελάτη/χρήστη στο maxboutique.gr είναι εμπιστευτικά και το maxboutiquel.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο βαθμό που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και συναλλαγών. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ορισμένα από τα λαμβανόμενα μέτρα: 

 

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα δεδομένα των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

 

Το maxboutique.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών/χρηστών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση ή εντολή άλλης αρμόδιας δημόσιας αρχής.

 

Στην περίπτωση που το maxboutique.gr  χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και συναλλαγών.

 

Συνιστάται για τη δική σας ασφάλεια, να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

Τρόπος παράδοσης

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρίας courier στη διεύθυνση που δηλώσατε.  Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή

Οι ελληνικές αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 12:30μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή (μετά τις 12:30μ.μ), Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

Ο χρόνος παράδοσης (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Η MaX Boutique (ΜΑΞ ΕΠΕ)  θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται.

Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Παραγγελίες για το εξωτερικό: Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό εξαρτώνται από τον προορισμό και το βάρος της παραγγελίας.

Για τις χώρες της Κύπρου, Γερμανίας, Βουλγαρίας και Αλβανίας τα έξοδα είναι 10€. 

Για τις υπόλοιπες χώρες ο πελάτης ενημερώνεται εκ των προτέρων και η παραγγελία εκτελείται μετά από έγγραφη αποδοχή του πελάτη.

 

Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 7 εργάσιμες μέρες. 

 

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Η MaX Boutique (ΜΑΞ ΕΠΕ) δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της MaX Boutique (ΜΑΞ ΕΠΕ)  ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Loading...